آشکارسازی ولتاژ ۲۲۰ ولت AC در بسیاری از موارد یک امر ضروری حساب میشود. گاهی نیاز است که براساس وجود یا عدم وجود برق ۲۲۰ ولت AC تصمیماتی اتخاذ گردد. مثلاً در صورت قطع برق، سیستم اضطراری یا باتری پشتیبان وارد مدار شود یا وقتی برق ۲۲۰ ولت وجود داشت تغذیه از باتری های پشتیبان قطع گردد و یا وقتی نوسان در برق ۲۲۰ ولت وجود داشت سیستم های محافظ وارد مدار شوند. مثالهایی از این دست بسیار زیاد هستند.
در بسیاری موارد پس از آشکارسازی ولتاژ ۲۲۰ ولت AC لازم است که توسط یک کنترلر تصمیم گیری های لازم صورت گیرد. این کنترلر میتواند یک PLC، یک میکروکنترلر از خانواده های AVR،PIC و ARM، آردوینو و یک مینی پی سی از خانواده رزبری پای، کوبی برد، بیگل بون و غیره باشد.
وقتی با یک کنترلر سر و کار داریم مطمئناً سطح ولتاژ کاری این دستگاهها و ادوات بسیار پایین میباشد و نیاز هست که پس از آشکارسازی ولتاژ ۲۲۰ ولت AC سطح ولتاژ DC متناسب برای این دستگاهها و ادوات ایجاد شود. اینکار میتواند با ماژول آشکارساز ولتاژ ۲۲۰ ولت AC صورت گیرد. بصورتیکه پس از آشکارسازی ولتاژ ۲۲۰ ولت، در خروجی مدار سطح ولتاژ DC برای اتصال به PLC، میکروکنترلر و مینی پی سی بصورت ایزوله ایجاد گردد.
سطح TTL خروجی را میتوانید با میکروکنترلر یا مینی پی سی تشخیص دهید. در این حالت منبع تغذیه میتواند ۳/۳ یا ۵ ولت باشد. همچنین میتوانید به سطح ۲۴ ولت PLC دسترسی داشته باشید. در این حالت منبع تغذیه میتواند ۲۴ ولت باشد. برای کاربردهای خاص میتوانید به سطح ولتاژ ۱۲ ولت نیز در خروجی دسترسی داشته باشید.
همانگونه که در شکل زیر نشان داده شده است:
به دو ترمینال سمت چپ سطح ولتاژ ۲۲۰ ولت AC متصل می شود (فاز P و نول N).
به پایه VIN تغذیه ۳/۳ تا ۲۴ ولت متصل میشود تا در صورت آشکارسازی ولتاژ ۲۲۰ ولت AC، خروجی مورد نیاز در پایه OUT برای میکروکنترلر، مینی پی سی یا PLC ایجاد شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.